1. elektronisch apparaat
  2. HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA

HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA

5/5

Op zoek naar een nieuwe laptop? Op deze pagina  vind je alle informatie die je nodig hebt over HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA. Bekijk de specificaties op onze site en ondervind of HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA de laptop is die die jij wilt. Bestel de laptop gemakkelijk via onze partner webshop of bekijk meerdere laptops onderaan de pagina om te vergelijken.

Specificaties HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA

Merk

HP

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i7

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

NVIDIA RTX A1000

Maximale accuduur

7 uren

Kleur

Zilver

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 2,28 cm

Breedte: 35,94 cm

Diepte: 23,39 cm

Gewicht: 1,93 kg

Omschrijving van HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA

De HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA is een krachtige zakelijke laptop met een schermgrootte van 15 inch. Deze laptop is speciaal ontworpen voor grafische bewerking en industrieel ontwerpen. Maar dat is niet alles, deze laptop zorgt er ook voor dat je je geen zorgen hoeft te maken over je privacy. Met de eenjarige licentie voor HP Wolf Pro Security worden je laptop en gegevens beschermd tegen virussen en phishing aanvallen. Met Windows 10 Pro kun je eenvoudig op afstand verbinding maken met de systemen op kantoor, waardoor je altijd toegang hebt tot je bestanden en deze beter beveiligd zijn. Het inloggen op deze laptop is bovendien veilig en snel dankzij de vingerafdrukscanner of infraroodcamera. Het bewerken van foto's en video's gaat moeiteloos dankzij de krachtige 12e generatie Intel Core i7 processor en het 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen. Ook het renderen van foto's en video's verloopt snel dankzij de NVIDIA RTX A1000 videokaart. En als je graag werkt met 2D en 3D objecten in AutoCAD, dan is deze laptop zeker een goede keuze. Maak je geen zorgen als je per ongeluk iets morst op het toetsenbord, want deze laptop is morsbestendig. Daarnaast is de HP ZBook Power G9 ook nog eens een duurzame keuze, dankzij het lage halogeen gehalte in het materiaal. Kortom, deze laptop is perfect voor het versturen van e-mails, werken met Office programma's en werken.

Pluspunten
  • Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven jouw gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Door de snelle processor en videokaart bewerk je video's en industriële ontwerpen in software zoals Premiere Pro en AutoCAD. Op Windows 10 Pro zijn jouw bestanden beter beveiligd en log je in via Remote Desktop op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten
  • Voor game design en 3D-animatie in zware 3D-software heb je op zijn minst een i9- of Ryzen 9-processor en een RTX-, Quadro- of RX-videokaart nodig. Als je grote hoeveelheden bestanden opslaat, raakt de 512 gigabyte SSD vrij snel vol en moet je op zoek naar extra opslagruimte.

Veelgestelde vragen over HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA

HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA kent de volgende afmetingen en gewicht: 

  • Hoogte 2,28 cm
  • Breedte 35,94 cm
  • Diepte 23,39 cm
  • Schermgrootte: 15,6 inch
  • Gewicht: 1,93 kg

Het type opslag van HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA is HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA. Daarnaast heeft het een totale opslagcapaciteit van 512 GB.

Het besturingssysteem van HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA is Windows en de processor is Intel Core i7.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA is dat NVIDIA RTX A1000.

HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop te rade slaan.

De maximale accuduur van HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA is 7 uren. Hoe ouder de laptop wordt, hoe minder de maximale accuduur wordt.