1. elektronisch apparaat
  2. HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA

HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA

5/5

Op zoek naar een nieuwe laptop? Op deze pagina  vind je alle informatie die je nodig hebt over HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA. Bekijk de specificaties op onze site en ondervind of HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA de laptop is die die jij wilt. Bestel de laptop gemakkelijk via onze partner webshop of bekijk meerdere laptops onderaan de pagina om te vergelijken.

Specificaties HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA

Merk

HP

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i7

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

NVIDIA RTX A2000

Maximale accuduur

7 uren

Kleur

Zilver

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 2,28 cm

Breedte: 35,94 cm

Diepte: 23,39 cm

Gewicht: 1,93 kg

Omschrijving van HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA

De HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA is een krachtige zakelijke laptop met een 15 inch scherm, perfect geschikt voor videobewerking en industrieel ontwerpen. Wat deze ZBook echt onderscheidt, is de ingebouwde beveiliging. Met een eenjarige licentie voor HP Wolf Pro Security hoef je je geen zorgen te maken over virussen en phishing aanvallen die je laptop en gegevens kunnen bedreigen. Bovendien maakt Windows 10 Pro het mogelijk om op afstand verbinding te maken met de systemen op kantoor, waardoor je bestanden beter beveiligd zijn. Met de vingerafdrukscanner of infraroodcamera kun je veilig en snel inloggen op je laptop. De 12e generatie Intel Core i7 processor en het 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen zorgen ervoor dat je moeiteloos foto's en video's kunt bewerken. Daarnaast biedt de NVIDIA RTX A1000 videokaart snelle rendering voor software zoals AutoCAD. Je hebt voldoende opslagruimte met de ruime 1 terabyte SSD, waar al je bestanden veilig bewaard kunnen worden. Deze laptop is niet alleen krachtig en veilig, maar ook duurzaam. Het materiaal van de laptop heeft een laag halogeen gehalte, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. En als je per ongeluk over je toetsenbord morst, hoef je je geen zorgen te maken, want de laptop is morsbestendig. Kortom, de HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA is een aanbevolen keuze voor i.

Pluspunten
  • Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven uw gegevens goed beschermd tegen virussen en andere externe aanvallen. U bewerkt video's en industriële ontwerpen in software zoals Premiere Pro en AutoCAD dankzij de snelle processor en videokaart. Met Windows 10 Pro zijn uw bestanden beter beveiligd en kunt u zich aanmelden via Remote Desktop op een andere computer binnen uw domein.

Minpunten
  • Om game design en 3D-animatie in zware 3D-software uit te voeren, heb je op zijn minst een i9- of Ryzen 9-processor en een RTX-, Quadro- of RX-videokaart nodig.

Veelgestelde vragen over HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA

HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA kent de volgende afmetingen en gewicht: 

  • Hoogte 2,28 cm
  • Breedte 35,94 cm
  • Diepte 23,39 cm
  • Schermgrootte: 15,6 inch
  • Gewicht: 1,93 kg

Het type opslag van HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA is HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA. Daarnaast heeft het een totale opslagcapaciteit van 1 TB.

Het besturingssysteem van HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA is Windows en de processor is Intel Core i7.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA is dat NVIDIA RTX A2000.

HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop te rade slaan.

De maximale accuduur van HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA is 7 uren. Hoe ouder de laptop wordt, hoe minder de maximale accuduur wordt.