1. elektronisch apparaat
  2. Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ

Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ

5/5

Op zoek naar een nieuwe laptop? Op deze pagina  vind je alle informatie die je nodig hebt over Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ. Bekijk de specificaties op onze site en ondervind of Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ de laptop is die die jij wilt. Bestel de laptop gemakkelijk via onze partner webshop of bekijk meerdere laptops onderaan de pagina om te vergelijken.

Specificaties Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ

Merk

Acer

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i5

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Maximale accuduur

7 uren

Kleur

Zwart

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 1,79 cm

Breedte: 36,3 cm

Diepte: 23,8 cm

Gewicht: 1,8 kg

Omschrijving van Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ

Met de Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ kun je moeiteloos foto's bewerken en tegelijkertijd meerdere programma's gebruiken. Dankzij de krachtige Intel Core i5-processor en het ruime 16 gigabyte werkgeheugen kun je zonder problemen grote fotobestanden bewerken in programma's zoals Photoshop, terwijl je tegelijkertijd andere programma's op de achtergrond draait. Met het nieuwe besturingssysteem Windows 11 Pro kun je bovendien gemakkelijk vanaf een afstand verbinding maken met de systemen op kantoor en zijn je bestanden beter beveiligd. Met de ingebouwde vingerafdrukscanner kun je snel en veilig inloggen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je privacy. Daarnaast kun je ook buiten in de tuin op een zonnige dag werken, zonder last te hebben van hinderlijke lichtinval of vingerafdrukken op het anti-reflecterende Comfyview beeldscherm. En zelfs als je 's avonds nog even doorwerkt, kun je dankzij het verlichte toetsenbord de juiste toetsen gemakkelijk vinden, zelfs in het donker. Met de Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ ben je verzekerd van een betrouwbare en krachtige laptop die perfect is voor professioneel gebruik. Of je nu foto's bewerkt, multitaskt tussen verschillende programma's of op afstand werkt, deze laptop biedt je alle mogelijkheden die je nodig hebt. Bovendien is hij ook nog eens stijlvol en gebruiksvriendelijk, met een ingebouwde ving.

Pluspunten
  • Op Windows 11 Pro worden je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein. Met een Intel Core i5-processor en 16 gigabyte werkgeheugen kun je zonder problemen grote fotobestanden bewerken terwijl je programma's op de achtergrond draaien. Deze laptop is vervaardigd van gerecycled plastic, waardoor je bijdraagt aan duurzaamheid wanneer je deze laptop aanschaft.

Minpunten
  • Bewerk jij video's? Kies dan een laptop met minstens een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor. Vanwege het gewicht van 1,8 kilogram is deze laptop minder makkelijk mee te nemen in je rug- of laptoptas.

Veelgestelde vragen over Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ

Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ kent de volgende afmetingen en gewicht: 

  • Hoogte 1,79 cm
  • Breedte 36,3 cm
  • Diepte 23,8 cm
  • Schermgrootte: 15,6 inch
  • Gewicht: 1,8 kg

Het type opslag van Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ is Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ. Daarnaast heeft het een totale opslagcapaciteit van 512 GB.

Het besturingssysteem van Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ is Windows en de processor is Intel Core i5.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ is dat Intel Iris Xe Graphics.

Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ komt standaard in het Zwart. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop te rade slaan.

De maximale accuduur van Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ is 7 uren. Hoe ouder de laptop wordt, hoe minder de maximale accuduur wordt.