1. elektronisch apparaat
  2. Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL

Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL

5/5

Op zoek naar een nieuwe laptop? Op deze pagina  vind je alle informatie die je nodig hebt over Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL. Bekijk de specificaties op onze site en ondervind of Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL de laptop is die die jij wilt. Bestel de laptop gemakkelijk via onze partner webshop of bekijk meerdere laptops onderaan de pagina om te vergelijken.

Specificaties Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL

Merk

Samsung

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Core i7

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Maximale accuduur

16,4 uren

Kleur

Zwart

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 1,13 cm

Breedte: 31,23 cm

Diepte: 22,38 cm

Gewicht: 1,17 kg

Omschrijving van Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL

Met de Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL kun je moeiteloos foto's en video's bewerken en moeiteloos multitasken tussen verschillende zware programma's. Dankzij de krachtige 13e generatie Intel Core i7-processor en het 16 gigabyte DDR5-werkgeheugen kun je rekenen op optimale prestaties. Deze stevige aluminium laptop is voorzien van het Intel Evo-label, wat betekent dat hij energiezuinig en razendsnel is. Het heldere 3K 120 Hz Super AMOLED-scherm zorgt voor scherpe beelden en levensechte kleuren. Bovendien weegt deze laptop slechts 1,2 kilogram, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Met de vingerafdrukscanner kun je snel en veilig inloggen. En zelfs als je 's avonds nog aan het werk bent, is dat geen probleem dankzij het verlichte toetsenbord, waarmee je zelfs in het donker de juiste toetsen kunt vinden. Onze laptop specialist adviseert deze laptop voor taken zoals internetten, mailen, tekstverwerken, het kijken van films en series en het bewerken van foto's en video's. Voor industrieel ontwerpen is deze laptop echter niet geschikt, daarvoor heb je minimaal een i7- of Ryzen 7-processor en een RTX-, RX- of Quadro-videokaart nodig. Ook voor game design en 3D-animatie is deze laptop niet geschikt; hiervoor heb je minimaal een i9- of Ryzen 9-processor en een RTX-, RX- of Quadro-videokaart nodig. Als je.

Pluspunten
  • Deze laptop is voorzien van het Intel Evo label, zodat je zeker bent dat de laptop energiezuinig is en snel werkt bij videobewerking. Met het energiezuinige 3K 120 Hz Super AMOLED-scherm geniet je van scherpe beelden en levensechte kleuren. Deze laptop heeft een gewicht van slechts 1,2 kilogram, waardoor je hem gemakkelijker kunt meenemen dan andere laptops.

Minpunten
  • Voor 2D en 3D bewerkingen in software zoals AutoCAD heb je minstens een i7- of Ryzen 7-processor en een RTX-, GTX-, Quadro- of RX-videokaart nodig. Deze laptop heeft geen ethernetpoort, waardoor je alleen een internetkabel kunt aansluiten via een kabelconverter of dockingstation.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL

Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL kent de volgende afmetingen en gewicht: 

  • Hoogte 1,13 cm
  • Breedte 31,23 cm
  • Diepte 22,38 cm
  • Schermgrootte: 14 inch
  • Gewicht: 1,17 kg

Het type opslag van Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL is Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL. Daarnaast heeft het een totale opslagcapaciteit van 512 GB.

Het besturingssysteem van Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL is Windows en de processor is Intel Core i7.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL is dat Intel Iris Xe Graphics.

Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL komt standaard in het Zwart. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop te rade slaan.

De maximale accuduur van Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC2NL is 16,4 uren. Hoe ouder de laptop wordt, hoe minder de maximale accuduur wordt.