Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL

5/5

Op zoek naar een nieuwe laptop? Op deze pagina  vind je alle informatie die je nodig hebt over Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. Bekijk de specificaties op onze site en ondervind of Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL de laptop is die die jij wilt. Bestel de laptop gemakkelijk via onze partner webshop of bekijk meerdere laptops onderaan de pagina om te vergelijken.

Specificaties Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL

Merk

Samsung

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Celeron

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Type opslag

Flash

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Maximale accuduur

12 uren

Kleur

Zilver, Zwart

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 1,59 cm

Breedte: 32,7 cm

Diepte: 22,5 cm

Gewicht: 1,45 kg

Omschrijving van Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL

Let op: Windows-programma's werken niet op een Chromebook. Als je gebruik wilt maken van Microsoft Office, koop dan Office 365. Met de 14-inch Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL kun je al je basis taken uitvoeren. Met het geïnstalleerde Chrome OS kun je apps downloaden uit de Google Play Store en al je bestanden opslaan in Google Drive. Bovendien is Chrome OS een energiezuinig besturingssysteem, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt werken op je Chromebook. Dankzij het lage gewicht van slechts 1,45 kilogram kun je de laptop ook gemakkelijk meenemen in je rugzak of laptoptas. Zelfs op een zonnige dag kun je probleemloos in de tuin werken met je laptop, want het anti-reflecterende scherm zorgt ervoor dat je geen last hebt van lichtinval. Met de Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL ben je verzekerd van een optimale gebruikerservaring. Het 14-inch scherm biedt heldere en levendige beelden, zodat je kunt genieten van een geweldige kijkervaring. Het toetsenbord is comfortabel en responsief, waardoor typen een plezierige bezigheid wordt. Daarnaast beschikt de Chromebook over een krachtige processor en voldoende werkgeheugen, waardoor je snel en efficiënt kunt multitasken. Met de lange batterijduur hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je laptop tijdens het werken of het kijken van films. Kortom, de Samsung Galaxy Chromebook Go.

Pluspunten
 • Een Chromebook kan een hele werkdag meegaan zonder op te laden, start binnen enkele seconden op en is minder gevoelig voor virussen dankzij de ingebouwde beveiliging. Met het anti-reflecterende beeldscherm heb je minder last van reflecties, lichtinval en vette vingerafdrukken. Deze Chromebook weegt slechts 1,45 kilogram, waardoor je hem gemakkelijker kunt meenemen dan andere laptops.

Minpunten
 • Niet alle programma's functioneren op een Chromebook, alleen programma's van de Chrome Web Store of Google Play Store. Multitasken verloopt traag met 4 gigabyte RAM

  .

  Wil je tegelijkertijd in meerdere applicaties werken? Kies dan voor een Chromebook met minstens 8 gigabyte RAM.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL

Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL kent de volgende afmetingen en gewicht: 

 • Hoogte 1,59 cm
 • Breedte 32,7 cm
 • Diepte 22,5 cm
 • Schermgrootte: 14 inch
 • Gewicht: 1,45 kg

Het type opslag van Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL is Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. Daarnaast heeft het een totale opslagcapaciteit van 64 GB.

Het besturingssysteem van Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL is Google Chrome OS en de processor is Intel Celeron.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL is dat Intel UHD Graphics.

Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL komt standaard in het Zilver, Zwart. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop te rade slaan.

De maximale accuduur van Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL is 12 uren. Hoe ouder de laptop wordt, hoe minder de maximale accuduur wordt.