MSI Modern 15 B7M-253NL

5/5

Op zoek naar een nieuwe laptop? Op deze pagina  vind je alle informatie die je nodig hebt over MSI Modern 15 B7M-253NL. Bekijk de specificaties op onze site en ondervind of MSI Modern 15 B7M-253NL de laptop is die die jij wilt. Bestel de laptop gemakkelijk via onze partner webshop of bekijk meerdere laptops onderaan de pagina om te vergelijken.

Specificaties MSI Modern 15 B7M-253NL

Merk

MSI

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

AMD Ryzen 7

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Maximale accuduur

7 uren

Kleur

Zwart

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 1,99 cm

Breedte: 35,9 cm

Diepte: 24,1 cm

Gewicht: 1,75 kg

Omschrijving van MSI Modern 15 B7M-253NL

Werk in alle veiligheid en met gemak aan management systemen en videobewerking met de MSI Modern 15 B7M-253NL zakelijke laptop met een scherm van 15 inch. Deze krachtige laptop is perfect voor multitasking, zelfs met zware programma's zoals Adobe Premiere Pro. Dankzij de AMD Ryzen 7 processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen kun je moeiteloos aan de slag. Maak je geen zorgen over de veiligheid van je bestanden, want met Windows 11 Pro zijn je gegevens beter beveiligd dan ooit tevoren. Daarnaast is deze laptop militair getest, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je per ongeluk een drankje over het verlichte toetsenbord morst. Het numerieke toetsenblok maakt het gemakkelijk om cijfers en formules in te voeren. Werk je graag buiten in de zon? Geen probleem! Het anti-reflecterende beeldscherm zorgt ervoor dat je minder last hebt van reflecties, lichtinval en vette vingerafdrukken. Onze specialisten raden deze laptop aan voor verschillende taken, waaronder het versturen van e-mails, het werken met Office-programma's en management systemen, videobellen voor digitale vergaderingen, het maken van ontwerpen met programma's zoals Adobe Photoshop, en het monteren en renderen van bedrijfsfilms met programma's zoals Adobe Premiere Pro.

Pluspunten
  • Met de AMD Ryzen 7-processor en het 16 gigabyte werkgeheugen kun je foto's en video's bewerken en multitasken tussen zware programma's. Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein. Deze laptop heeft een militaire test doorstaan, dus maak je geen zorgen als je per ongeluk een drankje over het toetsenbord morst.

Minpunten
  • Voor het ontwerpen van 3D-projecten heb je een Intel Core i9- of AMD Ryzen 9-processor en een RTX, Quadro- of RX-videokaart nodig. Deze laptop is niet voorzien van een vingerafdrukscanner, dus moet je je wachtwoord handmatig invoeren.

Veelgestelde vragen over MSI Modern 15 B7M-253NL

MSI Modern 15 B7M-253NL kent de volgende afmetingen en gewicht: 

  • Hoogte 1,99 cm
  • Breedte 35,9 cm
  • Diepte 24,1 cm
  • Schermgrootte: 15,6 inch
  • Gewicht: 1,75 kg

Het type opslag van MSI Modern 15 B7M-253NL is MSI Modern 15 B7M-253NL. Daarnaast heeft het een totale opslagcapaciteit van 512 GB.

Het besturingssysteem van MSI Modern 15 B7M-253NL is Windows en de processor is AMD Ryzen 7.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor MSI Modern 15 B7M-253NL is dat AMD Radeon Graphics.

MSI Modern 15 B7M-253NL komt standaard in het Zwart. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop te rade slaan.

De maximale accuduur van MSI Modern 15 B7M-253NL is 7 uren. Hoe ouder de laptop wordt, hoe minder de maximale accuduur wordt.