Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU

5/5

Op zoek naar een nieuwe laptop? Op deze pagina  vind je alle informatie die je nodig hebt over Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU. Bekijk de specificaties op onze site en ondervind of Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU de laptop is die die jij wilt. Bestel de laptop gemakkelijk via onze partner webshop of bekijk meerdere laptops onderaan de pagina om te vergelijken.

Specificaties Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU

Merk

Microsoft

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14,4 inch

Processor

Intel Core i5

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Maximale accuduur

19 uren

Kleur

Zilver

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 1,9 cm

Breedte: 32,3 cm

Diepte: 22,9 cm

Gewicht: 1,7 kg

Omschrijving van Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU

De Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU is een veelzijdige laptop die perfect is voor al je dagelijkse taken. Met zijn unieke design, dat zowel een laptop als een tablet combineert, kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende modi. Of je nu aan het werk bent, creatief bezig bent of gewoon ontspant, deze laptop is er om je te ondersteunen. Met het nieuwe besturingssysteem, Windows 11, heb je direct toegang tot alle nieuwste software en functies. De krachtige 11e generatie Intel Core i5-processor en 16 gigabyte aan werkgeheugen zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt multitasken en zelfs foto's kunt bewerken. En als je je creatieve ideeën tot leven wilt brengen, kun je de Surface Laptop Studio eenvoudig omslaan tot een tablet en gebruik maken van de Surface Slim Pen 2 (afzonderlijk verkrijgbaar) om tot in de kleinste details te tekenen. Een ander voordeel van deze laptop is de energiezuinige processor, waardoor de batterij lang meegaat. Je kunt je dus volledig concentreren op je taken zonder je zorgen te maken over het opladen. Of je nu onderweg bent, in een vergadering zit of gewoon thuis werkt, de Microsoft Surface Laptop Studio biedt de prestaties en flexibiliteit die je nodig hebt. Kies voor deze laptop en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je productief blijft.

Pluspunten
  • Veeg op het aanraakscherm met je vinger door apps en breng snel een wijziging aan in een notitie of e-mail. Deze laptop is voorzien van het Intel Evo-label, wat garandeert dat de laptop snel en energiezuinig is. Met een 3:2 beeldverhouding kan er veel tekst op een laptop worden weergegeven, wat handig is bij het lezen en schrijven.

Minpunten
  • Bewerk jij video's? Kies dan een laptop met ten minste een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.

Veelgestelde vragen over Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU

Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU kent de volgende afmetingen en gewicht: 

  • Hoogte 1,9 cm
  • Breedte 32,3 cm
  • Diepte 22,9 cm
  • Schermgrootte: 14,4 inch
  • Gewicht: 1,7 kg

Het type opslag van Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU is Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU. Daarnaast heeft het een totale opslagcapaciteit van 512 GB.

Het besturingssysteem van Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU is Windows en de processor is Intel Core i5.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU is dat Intel Iris Xe Graphics.

Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop te rade slaan.

De maximale accuduur van Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU is 19 uren. Hoe ouder de laptop wordt, hoe minder de maximale accuduur wordt.