1. elektronisch apparaat
  2. Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum

5/5

Op zoek naar een nieuwe laptop? Op deze pagina  vind je alle informatie die je nodig hebt over Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. Bekijk de specificaties op onze site en ondervind of Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum de laptop is die die jij wilt. Bestel de laptop gemakkelijk via onze partner webshop of bekijk meerdere laptops onderaan de pagina om te vergelijken.

Specificaties Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum

Merk

Microsoft

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

12,45 inch

Processor

Intel Core i5

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Maximale accuduur

13,5 uren

Kleur

Zilver

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 1,5 cm

Breedte: 27,8 cm

Diepte: 20,6 cm

Gewicht: 1,1 kg

Omschrijving van Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum

De Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum is de perfecte laptop voor het bewerken van foto's en het werken in Office. Het 12-inch touchscreen stelt je in staat om snel notities te maken en moeiteloos door al je apps te navigeren. Daarnaast is het touchscreen ook ideaal voor het bewerken van foto's. Dankzij de krachtige Intel Core i5-processor en het 8 gigabyte werkgeheugen levert deze laptop de prestaties die je nodig hebt. Bovendien zorgt de 3:2 schermverhouding ervoor dat er veel tekst op het scherm past, waardoor lezen en schrijven een plezierige ervaring wordt. Niet alleen is de Microsoft Surface Laptop Go 2 krachtig en functioneel, maar ook geniet je van een superieure geluidskwaliteit dankzij Dolby Audio Premium. Het geluid is helderder en levendiger dan bij standaard laptop luidsprekers, waardoor je optimaal kunt genieten van films, series en muziek. Met zijn compacte en lichte formaat van 12 inch is deze laptop ook nog eens gemakkelijk mee te nemen in je tas, zodat je onderweg probleemloos kunt werken. Kortom, de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum is een krachtige en draagbare laptop die perfect is voor het bewerken van foto's, werken in Office en genieten van multimedia-ervaringen. Let op: hoewel deze laptop geschikt is voor foto- en videobewerking, wordt aanbevolen om minimaal een i7/Ryzen 7-processor te gebruiken voor video.

Pluspunten
  • Op het aanraakscherm veeg je met je vinger door je apps en kun je snel een aanpassing maken aan een notitie of e-mail. Met een Intel Core i5-processor en 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto's. Met de gedeelde videokaart Intel Iris Xe Graphics renderen je video's sneller dan met andere gedeelde videokaarten.

Minpunten
  • Bewerk je video's? Kies dan een laptop met ten minste een Intel Core i7- of AMD Ryzen 7-processor. Vanwege de beperkte capaciteit van de SSD van 128 gigabyte moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al je foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum kent de volgende afmetingen en gewicht: 

  • Hoogte 1,5 cm
  • Breedte 27,8 cm
  • Diepte 20,6 cm
  • Schermgrootte: 12,45 inch
  • Gewicht: 1,1 kg

Het type opslag van Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum is Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. Daarnaast heeft het een totale opslagcapaciteit van 128 GB.

Het besturingssysteem van Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum is Windows en de processor is Intel Core i5.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum is dat Intel Iris Xe Graphics.

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop te rade slaan.

De maximale accuduur van Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum is 13,5 uren. Hoe ouder de laptop wordt, hoe minder de maximale accuduur wordt.