1. elektronisch apparaat
 2. HP Dragonfly G4 - 819V6EA

HP Dragonfly G4 - 819V6EA

5/5

Op zoek naar een nieuwe laptop? Op deze pagina  vind je alle informatie die je nodig hebt over HP Dragonfly G4 - 819V6EA. Bekijk de specificaties op onze site en ondervind of HP Dragonfly G4 - 819V6EA de laptop is die die jij wilt. Bestel de laptop gemakkelijk via onze partner webshop of bekijk meerdere laptops onderaan de pagina om te vergelijken.

Specificaties HP Dragonfly G4 - 819V6EA

Merk

HP

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

13,5 inch

Processor

Intel Core i7

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Maximale accuduur

8 uren

Kleur

Blauw

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 1,64 cm

Breedte: 29,7 cm

Diepte: 22 cm

Gewicht: 0,99 kg

Omschrijving van HP Dragonfly G4 - 819V6EA

De HP Dragonfly G4 - 819V6EA zakelijke laptop van 13 inch stelt je in staat om veilig te werken in management systemen, video's te bewerken en moeiteloos te multitasken tussen zware programma's. Dankzij de krachtige 13e generatie Intel Core i7-processor en het indrukwekkende 16 gigabyte DDR5-werkgeheugen ben je verzekerd van optimale prestaties. Bovendien is deze Dragonfly voorzien van het Intel Evo-label, wat betekent dat de laptop niet alleen energiezuinig is, maar ook bijzonder snel is bij videobewerking. Met de HP Dragonfly G4 - 819V6EA ben je verzekerd van de beste beveiliging voor al je creaties, bestanden en gegevens. Dankzij de mogelijkheid om via Windows 11 Pro en Remote Desktop in te loggen op een andere computer binnen jouw domein, kun je met een gerust hart werken en je gegevens beschermen. Daarnaast biedt de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security uitstekende bescherming tegen virussen en andere externe bedreigingen. Deze laptop is niet alleen veilig, maar ook duurzaam. De HP Dragonfly G4 - 819V6EA is militair getest en daardoor morsbestendig. Het scherpe OLED-beeldscherm is gemaakt van Corning Gorilla Glass, waardoor het beter beschermd is tegen krassen. Met een gewicht van slechts 0,99 kilogram is deze laptop ook nog eens uiterst draagbaar. Of je nu e-mails verstuurt, Office-programma's gebruikt of werkt met managementsystemen, deze laptop.

Pluspunten
 • Deze laptop is voorzien van het Intel Evo-label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig is en snel is bij videobewerking. Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere externe aanvallen. Deze laptop heeft een gewicht van slechts 0,99 kilogram, waardoor je hem gemakkelijker kunt meenemen dan andere laptops.

Minpunten
 • Voor 2D en 3D bewerkingen in software zoals AutoCAD heb je ten minste een i7- of Ryzen 7-processor en een RTX-, GTX-, Quadro- of RX-videokaart nodig. Het scherm van 13 inch is vrij klein

  .

  Om comfortabel en ergonomisch te kunnen werken, sluit je een externe monitor aan.

Veelgestelde vragen over HP Dragonfly G4 - 819V6EA

HP Dragonfly G4 - 819V6EA kent de volgende afmetingen en gewicht: 

 • Hoogte 1,64 cm
 • Breedte 29,7 cm
 • Diepte 22 cm
 • Schermgrootte: 13,5 inch
 • Gewicht: 0,99 kg

Het type opslag van HP Dragonfly G4 - 819V6EA is HP Dragonfly G4 - 819V6EA. Daarnaast heeft het een totale opslagcapaciteit van 512 GB.

Het besturingssysteem van HP Dragonfly G4 - 819V6EA is Windows en de processor is Intel Core i7.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor HP Dragonfly G4 - 819V6EA is dat Intel UHD Graphics.

HP Dragonfly G4 - 819V6EA komt standaard in het Blauw. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop te rade slaan.

De maximale accuduur van HP Dragonfly G4 - 819V6EA is 8 uren. Hoe ouder de laptop wordt, hoe minder de maximale accuduur wordt.

Bekijk ook andere Laptops