Top 10 beste wasmachines van 2024

Laatst bijgewerkt: 12 apr. 2024

Wil je een nieuwe wasmachine kopen? Wij kunnen je hierover adviseren. Laten we een kijkje nemen in de beste top 10 wasmachines van 2024. Een team van ervaren adviseurs heeft een geweldig wasmachine onderzoek gedaan. Met de resultaten hiervan is de top 10 wasmachines opgesteld. Zo kun je gemakkelijk de wasmachine vinden die het beste voor jou is. Zoals je weet zijn er verschillende soorten wasmachines. Zo heb je bijvoorbeeld al een groot verschil tussen dure en goedkope wasmachines. Onze adviseurs hebben al deze verschillende wasmachines vergeleken. Ze hielden hierbij rekening met de prijs- en kwaliteitsverhouding. Bekijk onze top 10 wasmachines en vind jouw best geteste wasmachine

Op zoek naar een nieuwe wasmachine?

Iedereen heeft een betrouwbare wasmachine nodig die de klus klaart. Bekijk onze lijst van de 10 beste wasmachines om de perfecte voor jouw huis te vinden. Met zoveel verschillende functies en opties beschikbaar, vind je zeker het perfecte product voor jouw behoeften.

Een goede wasmachine is een essentieel onderdeel van elk huis. Omdat er zoveel verschillende producten verkrijgbaar zijn, kan het moeilijk zijn om te kiezen welke voor jou geschikt is. Daarom hebben we deze lijst samengesteld van de 10 beste wasmachines op de markt. We willen ervoor zorgen dat je alle informatie hebt om de beste beslissing voor jouw huis te nemen.

  1. Huishoudelijk apparaat
  2. wasmachine

Inhoudsopgave

Top 10 wasmachines vergelijking

Bij het onderzoeken van wasmachines letten onze adviseurs op verschillende aspecten die belangrijk zijn voor de wasmachines. Bij het vergelijken letten ze onder andere op de prijs, het  gebruiksgemak, de duurzaamheid en de kwaliteit. Zodra onze adviseurs deze aspecten evalueren kunnen ze een goede beslissing nemen over welke wasmachines de beste 10 zijn. Wat de beste wasmachine voor jou is zal natuurlijk altijd subjectief zijn. Jouw top 10 wasmachines kan anders zijn dan de top 10 wasmachines die is samengesteld door onze adviseurs.

We adviseren je om zelf ook de wasmachines te vergelijken met elkaar. Onze top 10 kan dienen als leidraad maar bepaal voor jezelf wanneer een wasmachine best getest is voor jou. Het zijn alle 10 goede wasmachines maar iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. 

1. Whirlpool FFB 9469 BV EE Wasmachine

De Whirlpool Freshcare FFB 9469 BV EE is de perfecte wasmachine voor wie de beste zorg voor zijn wasgoed wil. Met een capaciteit van 9,0 kg en een uitstekende energieklasse A zal deze machine je zeker geld en tijd besparen. De exclusieve 6TH SENSE technologie past de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan, zodat je kleding altijd perfect gewassen wordt. Of je nu een groot of een klein gezin hebt, deze machine zal je zeker tijd en moeite besparen. 

2. Whirlpool FFB 8469 WV EE Wasmachine

De Whirlpool FreshCare FFB 8469 WV EE wasmachine is perfect voor grote gezinnen of iedereen die het gemak wil van een ruime capaciteit van 8,0 kg. Deze machine is ook energiezuinig, met een A-classificatie die helpt je energierekening laag te houden. Bovendien past de exclusieve 6TH SENSE technologie de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan, zodat je wasgoed altijd perfect gereinigd wordt. Of je nu delicate items of zware kledingstukken wast, de Whirlpool FreshCare FFB 8469 WV EE is de perfecte keuze voor jouw huis.

3. Samsung WW90T554AAW Wasmachine

Zoek je een wasmachine die al je wasbehoeftes aankan? Zoek niet verder dan de Samsung WW90T554AAW/S2. Met een vulgewicht van 9 kg, 1400 toeren en energieklasse A zal deze wasmachine de klus zeker snel en efficiënt klaren. Bovendien kun je met de handige AddWash-deur halverwege de cyclus wasgoed toevoegen, zodat je gemakkelijk die extra sok of dat extra shirt dat je vergeten was erbij kunt doen. En als je later in de cyclus kleding moet toevoegen, geen probleem! De AddWash deur maakt het je gemakkelijk. Bovendien is de stoomfunctie geweldig om je kleding te reinigen en allergenen te verwijderen. En met de EcoBubble technologie kun je energie besparen door op lagere temperaturen te wassen.

4. Samsung WW90TA049TH EcoBubble Wasmachine

Ben je op zoek naar een wasmachine die een grote lading aankan? De Samsung WW90TA049TH/EN wasmachine heeft een vulcapaciteit tot 9 kg. Dat betekent dat je alle kleren van je gezin in één keer kunt wassen! Deze wasmachine beschikt ook over de EcoBubble-technologie. Water en wasmiddel worden tot schuim gemengd en vervolgens in de trommel geïnjecteerd. Hierdoor wordt je kleding grondig gereinigd, zelfs hardnekkige vlekken. De Samsung WW90TA049TH/EN wasmachine heeft ook een DrumClean programma. Dit programma spoelt de trommel schoon na elke wascyclus. Zo weet je zeker dat je kleding altijd in een schone omgeving wordt gewassen. En tot slot heeft deze wasmachine een Diamond-trommel. De Diamond-trommel voorkomt schade aan kleren en zorgt ervoor dat ze er langer als nieuw uitzien.

Andere interessante producten: 

5. AEG L6VAPOR ProSense Wasmachine

Op zoek naar een wasmachine die een grote lading aankan? De AEG L6VAPOR 6000 Series ProSense® Wasmachine is perfect voor gezinnen of iedereen die veel wasgoed tegelijk moet wassen. Met een capaciteit van 9 kg kan deze machine gemakkelijk al je wasgoed aan. Bovendien zorgt de ProTex-trommel ervoor dat je kleding voorzichtig wordt behandeld, wat resulteert in minder slijtage. En als je je wascyclus later moet starten, geen probleem! Gebruik gewoon de startknop om de cyclus uit te stellen. Voor extra gemoedsrust beschikt de AEG L6VAPOR ook over een Anti-Allergie programma voor extra hygiëne.

6. Frilec KOBLENZ0814WA-030 Wasmachine

De Frilec KOBLENZ0814WA-030 wasmachine is perfect voor iedereen die op zoek is naar een ruim laadvermogen en eenvoudige bediening. Met een toerental van 1400 komt je wasgoed redelijk droog uit de wasmachine - ideaal! De 16 wasprogramma's zorgen ervoor dat je altijd een wasprogramma kunt kiezen dat bij jouw wasgoed past. Bovendien is de totale laadcapaciteit van deze wasmachine 8 kilogram - perfect voor drukke huishoudens! Andere geweldige functies zijn een functie om het starten uit te stellen, resttijdindicator, kinderslot en instelbaar toerental. De motor is ook borstelloos, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij soepel en efficiënt draait. En aan het eind van een programma laat een geluidssignaal je weten dat het klaar is.

7. Bosch WGG14407NL Wasmachine

Op zoek naar een wasmachine die zelfs de meest hardnekkige vlekken aankan? Zoek niet verder dan de Bosch WGG14407NL. Deze krachtige machine wordt geleverd met het Anti Stain systeem, dat automatisch de temperatuur, het centrifugetoerental en de wastijd aanpast om moeilijke vlekken snel en gemakkelijk te verwijderen. Bovendien kun je met SpeedPerfect je wastijd tot 65% verkorten. En als je ooit iets vergeet toe te voegen aan de lading, geen zorgen - gebruik gewoon de bijvulfunctie en hij zorgt ervoor. Dus waarom wachten? Doe vandaag nog snel en gemakkelijk de was met de Bosch WGG14407NL.

8. Beko WTV7742A1 Wasmachine Antraciet

De Beko WTV7742A1 Wasmachine Antraciet is een hypermoderne wasmachine die beschikt over 15 vooraf ingestelde programma's. Je kunt de wasmachine gemakkelijk bedienen via een app, en hij bevat handige functies zoals startuitstel. Dit geeft een meerwaarde aan deze wasmachine van Beko! De afmetingen van de Beko WTV7742A1 zijn 84 x 60 x 55 cm (H x B x D).

9. AEG L8FE8KGS ÖKOMix Wasmachine

De AEG L8FE8KGS wasmachine is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte machine. De ProSense-technologie zorgt ervoor dat elke lading wordt gewogen en het waterniveau en de tijd daarop worden afgestemd, zodat elke lading er perfect uitkomt. De ProTex trommel is zacht voor kleding, terwijl de ECO en TimeSave opties je energie en tijd besparen. Als je je machine moet schoonmaken, gebruik je gewoon het MachineClean programma. En voor nog sneller wassen gebruik je ÖKOPower dat een gemengde lading in slechts 59 minuten kan wassen.

10. Beko WTV9716XWWST Steamcure Wasmachine

De Beko WTV9716XWWST is een krachtige wasmachine die perfect is voor drukke gezinnen. Met een laadvermogen tot 9 kg kan hij met gemak grote ladingen wasgoed aan, en het energielabel A betekent dat hij uiterst efficiënt is. De handige korte wasopties betekenen dat je tijd kunt besparen op de was, en het regelbare toerental betekent dat je kleren behoorlijk droog uit de machine komen. Deze Beko wasmachine heeft een ProSmart Inverter Motor die 50% energiezuiniger en 3 keer stiller is dan een gemiddelde wasmachine. Hij wordt ook geleverd met 10 jaar garantie, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij nog vele jaren meegaat.

Onze slotwoord over wasmachines

Je hebt onze top 10 van de best geteste wasmachines kunnen bekijken. We hopen dat je hierdoor voor jezelf een geschikte wasmachine hebt kunnen vinden. Dit is de reden dat onze adviseurs een top 10 hebben opgesteld wasmachines. Het is altijd goed om te begrijpen dat niet iedereen dezelfde mening heeft. Jij kunt bijvoorbeeld het design van de wasmachine belangrijker vinden dan de duurzaamheid en dat is prima. Bij 10electronica.nl adviseren we iedereen altijd aan om de verschillende wasmachines met elkaar te vergelijken. Op die manier vind jij de best geteste wasmachine voor jezelf. 

Welke wasmachine je uiteindelijk ook kiest, alle wasmachines in de top zijn goed getest en goede wasmachines. Je zal met een wasmachine uit onze top 10 zeker geen miskoop doen.

Conclusie wasmachines top 10

Als je op zoek bent naar een wasmachine die al het werk voor je doet en je tijd bespaart, dan zou een van deze top 10 wasmachines perfect zijn. Met zoveel verschillende functies en opties om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke geschikt is voor jouw huis. Maar met deze lijst als leidraad kun je het niet mis hebben.

Veelgestelde vragen over de wasmachines vergelijking

Wij stellen de reviews met veel zorg op. Er wordt gelet op de kwaliteit/ prijs verhouding. Waar nodig wordt de wasmachine ook getest door onze experts. Dit alles gebeurd objectief, wij worden niet vergoed of beïnvloedt door fabrikanten of merken voor het schrijven van deze reviews.

Wij hebben onderzoek en testen gedaan onder een breed scala aan wasmachines. Uit de testen en onderzoeken zijn de allerbeste gekozen en de top 10 wasmachines samengesteld. Je kunt met een gerust hart een wasmachine uit deze selectie kiezen.

De beste uit onze test is Whirlpool FFB 9469 BV EE Wasmachine.

Wij houden ons uitsluitend bezig met het schrijven van reviews. Wij verkopen geen wasmachines maar we hebben wel de beste aanbieder voor jou uitgekozen. Als je op de “Beste prijs” knop klikt, wordt je automatisch naar de pagina van de aanbieder gebracht om je aankoop te kunnen voltooien.

We bekijken alle wasmachines die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze wasmachines vergelijken we aan de hand van de kwaliteit, de prijs en overige zaken. Op deze manier krijg je de goed geteste wasmachines naar boven en kan je een goede top 10 samenstellen. Daarnaast bekijken we ook de reviews van wasmachines die andere gebruikers hebben achtergelaten. Zij hebben hun wasmachine in gebruik en weten dus als geen ander wat de voor- en nadelen zijn per wasmachine.

Disclaimer: Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een wasmachine koopt ontvangen wij daarvoor een kleine commissie.

Picture of Sonja
Sonja

Hallo allemaal, ik ben Sonja, ik ben altijd een harde werker geweest. Toen ik net achttien was, begon ik te werken in het plaatselijke winkelcentrum op de afdeling elektronica. Hier deed ik enorme kennis en ervaring op, op het gebied van elektronica. In de loop der jaren groeiden mijn vaardigheden en deskundigheid alleen maar. Nu ben ik moeder van twee jonge meisjes. In mijn vrije tijd houd ik van koken, boeken lezen en reizen. Maar door alles heen blijft mijn werk in het winkelcentrum mijn passie. Ik houd ervan mensen te helpen de perfecte elektronica te vinden voor hun behoeften en budget. En ik ben er trots op dat ik advies kan geven op basis van mijn jarenlange ervaring op dit gebied.

Gepubliceerd op: 15 jul. 2022