Top 10 beste wake up lights van 2024

Laatst bijgewerkt: 12 apr. 2024

Wil je een nieuwe wake up light kopen? Wij kunnen je hierover adviseren. Laten we een kijkje nemen in de beste top 10 wake up lights van 2024. Een team van ervaren adviseurs heeft een geweldig wake up light onderzoek gedaan. Met de resultaten hiervan is de top 10 wake up lights opgesteld. Zo kun je gemakkelijk de wake up light vinden die het beste voor jou is. Zoals je weet zijn er verschillende soorten wake up lights. Zo heb je bijvoorbeeld al een groot verschil tussen dure en goedkope wake up lights. Onze adviseurs hebben al deze verschillende wake up lights vergeleken. Ze hielden hierbij rekening met de prijs- en kwaliteitsverhouding. Bekijk onze top 10 wake up lights en vind jouw best geteste wake up light

Ben je het zat om wakker te worden met een wekker die voelt alsof hij je op je hoofd slaat?

Een wake up light is een geweldig alternatief voor traditionele wekkers. Ze simuleren natuurlijk zonlicht, waardoor je energieker en frisser wakker kunt worden.

Niet alleen helpen ze je gemakkelijker wakker te worden, maar veel van deze lampjes hebben ook extra functies zoals muziek afspelen, FM-radio en zelfs ingebouwde klokken. Je wordt dus niet alleen gemakkelijker wakker, maar je hebt ook alle hulpmiddelen die je nodig hebt binnen handbereik.

  1. wake up light

Inhoudsopgave

Top 10 wake up lights vergelijking

Bij het onderzoeken van wake up lights letten onze adviseurs op verschillende aspecten die belangrijk zijn voor de wake up lights. Bij het vergelijken letten ze onder andere op de prijs, het  gebruiksgemak, de duurzaamheid en de kwaliteit. Zodra onze adviseurs deze aspecten evalueren kunnen ze een goede beslissing nemen over welke wake up lights de beste 10 zijn. Wat de beste wake up light voor jou is zal natuurlijk altijd subjectief zijn. Jouw top 10 wake up lights kan anders zijn dan de top 10 wake up lights die is samengesteld door onze adviseurs.

We adviseren je om zelf ook de wake up lights te vergelijken met elkaar. Onze top 10 kan dienen als leidraad maar bepaal voor jezelf wanneer een wake up light best getest is voor jou. Het zijn alle 10 goede wake up lights maar iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. 

1. Philips Somneo HF3654/01 Wake-Up Light

Op zoek naar een wake-up light die je helpt te ontspannen en fris wakker te worden? Kijk dan eens naar de Philips Somneo HF3654/01. Deze stijlvolle wake-up light wordt geleidelijk helderder voor de door jou gekozen wektijd, zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Naarmate het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke wekgeluid ervoor dat je volledig wakker wordt en met meer energie aan je dag begint. Behalve je wakker maken, helpt de Somneo HF3654/01 je ook in slaap te vallen door het licht te gebruiken om je ademhaling te begeleiden. Met gesimuleerde zonsopgang en zonsondergang ga je ontspannen slapen en word je uitgerust wakker. De RelaxBreathe technologie helpt bij een rustige ademhaling waardoor je ongestrest in slaap kunt vallen. Kies uit 7 natuurlijke wekgeluiden en begin je dag goed met de Philips Somneo HF3654/01. 

2. MM Brands Wake Up Light

De MM Brands Wake Up Light Alarm Clock is de perfecte manier om meer ontspannen wakker te worden en gemakkelijker in slaap te vallen. Met zeven verschillende kleuren om uit te kiezen, kun je de perfecte instelling vinden die bij je stemming past. Het licht wordt geleidelijk helderder over een periode van 30 minuten, waardoor de zonsopgang wordt nagebootst en je de dag op een zachte en natuurlijke manier begint. Je kunt ook de nachtlichtfunctie gebruiken om je te helpen ontspannen voor het slapen gaan.

3. DistinQ Wake-Up Light

Heb je moeite om 's morgens wakker te worden? Voel je je futloos en uitgeput? De nieuwe DistinQ Wake-Up Light is er om te helpen! Speciaal ontworpen om een gezond slaapritme te creëren, helpt de Wake-Up Light je te ontspannen, goed te slapen en energiek wakker te worden. Met de wekfunctie wordt het licht geleidelijk sterker voor je wektijd; je wordt op een natuurlijke manier wakker - niet door het schokkende geluid van een wekker. De slaapstand geeft een zacht, kalmerend licht dat je helpt te ontspannen en in slaap te vallen. En als je je telefoon of ander apparaat moet opladen, is er een USB-poort aan de achterkant - dus je kunt het doen terwijl je slaapt! Krijg de rustgevende slaap die je nodig hebt met de DistinQ Wake-Up Light.

4. Philips HF3500/01 Wake-up light

Philips HF3500/01 Wake-up light is een klinisch bewezen lichttherapie-apparaat dat licht en geluid gebruikt om je op natuurlijke wijze wakker te maken. Het licht neemt geleidelijk in helderheid toe en simuleert de zonsopgang, en de zachte pieptoon laat je weten wanneer het tijd is om op te staan. Je kunt de lichtinstellingen en de sluimerfunctie aanpassen aan je voorkeuren, zodat je gemakkelijk fris en energiek wakker kunt worden.

Andere interessante producten: 

5. Philips Somneo HF3671/01 Wake-Up Light Connected

Als je op zoek bent naar een wake-up light die alles doet, zoek dan niet verder dan de Philips Somneo Connected HF3671/01. Dit complete weksysteem gebruikt niet alleen licht om je geleidelijk uit je slaap te wekken, maar biedt ook functies als AmbiTrack en RelaxBreath+ om je te helpen beter te slapen en fris wakker te worden. De Philips Somneo Connected HF3671/01 is meer dan alleen een wake-up light - het is een compleet slaapsysteem. Het eerste wat je opvalt aan de Philips Somneo Connected is de AmbiTrack-sensor. Deze externe sensor meet belangrijke factoren in je slaapkamer en stuurt ze terug naar de SleepMapper app, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de best mogelijke slaap krijgt. Maar de Somneo Connected stopt niet alleen bij het helpen slapen - hij gebruikt ook licht om je ademhaling te sturen en je te helpen sneller in slaap te vallen. En als het tijd is om wakker te worden, kun je met de Philips Somneo Connected ook daar terecht. Het licht wordt geleidelijk sterker voor je wektijd, zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Je kunt ook meerdere alarmen, lichtthema's en geluiden instellen met de SleepMapper-app, zodat je je perfecte wekervaring kunt aanpassen. Of je nu beter wilt slapen of gewoon fris wakker wilt worden, de Philips Somneo Connected HF3671/01 is de perfecte oplossing.

6. DistinQ Wake-Up Light

Zoek je een manier om fris wakker te worden? Of heb je moeite om 's nachts in te dommelen? Zeg hallo tegen de nieuwe DistinQ Wake-Up Light. De Wake-Up Light is ontworpen om je te helpen op natuurlijke wijze wakker te worden, zodat je je dag energiek en fris kunt beginnen. Het licht wordt geleidelijk sterker voor je wektijd en simuleert een zonsopgang. Dit betekent dat je zachtjes wakker kunt worden en dat groggy gevoel dat je vaak ervaart bij traditionele wekkers kunt vermijden. Het licht heeft ook een ingebouwde slaaphulpfunctie. Selecteer gewoon de tijd waarop je wilt gaan slapen en het licht zal in de volgende 30 minuten geleidelijk dimmen, zodat je je kunt ontspannen en in een rustgevende slaap kunt vallen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Wake-Up Light ook een USB-poort, zodat je 's nachts je smartphone of andere apparaten kunt opladen.

7. Philips HF3531/01 Wake-Up-Light

Is er iets beters dan wakker worden met een prachtige zonsopgang? Nu, met de Philips HF3531/01 Wake-Up Light, kun je elke ochtend van dat gevoel genieten! Dit unieke licht gebruikt een combinatie van licht en geluid om je op natuurlijke wijze wakker te maken, net als de zon die opkomt. De kleur van het ochtendlicht verandert geleidelijk van zacht rood via warm oranje naar zonnig geel, en stimuleert je lichaam om op natuurlijke wijze wakker te worden. Het ontspannende geluid van tjilpende vogels of neerstortende golven kan ook worden gebruikt om je te helpen bij het ontwaken. Plus, met een instelbare lichtintensiteit en alarmgeluid, kun je je wekervaring aanpassen aan je behoeften.

8. UPLY Wake Up Light

Als je op zoek bent naar een wake up light die je een energiek en vrolijk gevoel geeft, zoek dan niet verder dan de UPLY Wake Up Light Alarm Clock Radio! Deze geweldige wekker heeft een ingebouwd licht dat geleidelijk feller wordt naarmate je wektijd dichterbij komt, zodat je nooit meer dat suffe gevoel hoeft te ervaren. En daar blijft het niet bij - de UPLY Wake Up Light Alarm Clock Radio wordt ook geleverd met een heleboel andere functies die je ochtenden nog beter maken. Om te beginnen is er de radiofunctie, wat betekent dat je wakker kunt worden met je favoriete deuntjes in plaats van met een vervelend alarmgeluid. Er is ook een slimme klokfunctie die de tijd, datum, temperatuur en weersvoorspelling weergeeft, zodat je altijd voorbereid bent op de komende dag. En als je iemand bent die zijn telefoon graag in bed gebruikt, dan zul je het geweldig vinden dat deze wekker een ingebouwde USB-poort heeft voor het opladen van apparaten. Bovendien is hij zelfs voorzien van een nachtlampje, zodat je in het donker kunt zien zonder een fel licht aan te hoeven doen.

9. Philips HF3519/01 Wake-up light

Zonsopgangsimulatie en FM Radio Wekker Word op natuurlijke wijze wakker met de Philips HF3519/01 Wekker. Deze unieke wekker gebruikt licht en geluid om je geleidelijk te wekken, geïnspireerd op de zonsopgang. Het licht neemt langzaam toe in intensiteit, van zacht ochtendrood via warm oranje naar helder geel licht. Tegelijkertijd wordt het geluid van de FM-radio of natuurgeluiden luider, zodat je fris en klaar voor de dag wakker wordt. Met 8 verschillende lichtinstellingen en 20 geluidsniveaus kun je de perfecte wekervaring voor jou aanpassen. Bovendien is er een sluimerfunctie als je een paar extra minuten slaap nodig hebt. Begin je dag op een natuurlijke manier met de Philips HF3519/01 Wake-up light.

10. 4 in 1 Wake up light

Opgeruimde ruimtes brengen rust in je hoofd en helpen bij een betere slaap. De 4 in 1 wake up light van Zedar is ontworpen om je gemoedsrust te geven. De wekker met draadloze oplader vervangt je nachtlampje, wekker en oplader. Geen wirwar van kabels maar alles weggewerkt in één apparaat. De wekker kan ook gebruikt worden als wake-up light. Deze wekt je op natuurlijke wijze na een goede nachtrust door de zonsopgang te simuleren. Je kunt kiezen uit 5 verschillende lichtkleuren en de lichtintensiteit is instelbaar. Het warme witte licht zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer in je slaapkamer. De draadloze oplader is Qi-gecertificeerd en compatibel met alle Qi-gecertificeerde apparaten zoals smartphones, smartwatches en oordopjes De digitale wekker heeft een groot LED-display dat de tijd, datum en temperatuur weergeeft. De tijd kan worden ingesteld in 12 of 24-uurs formaat. De sluimerfunctie geeft je 9 minuten extra slaap. De leeslamp heeft 2 helderheidsstanden die perfect zijn om in bed te lezen. Het nachtlampje heeft 3 verschillende lichtkleuren om uit te kiezen: warm wit, koel wit, en ambergeel.

Onze slotwoord over wake up lights

Je hebt onze top 10 van de best geteste wake up lights kunnen bekijken. We hopen dat je hierdoor voor jezelf een geschikte wake up light hebt kunnen vinden. Dit is de reden dat onze adviseurs een top 10 hebben opgesteld wake up lights. Het is altijd goed om te begrijpen dat niet iedereen dezelfde mening heeft. Jij kunt bijvoorbeeld het design van de wake up light belangrijker vinden dan de duurzaamheid en dat is prima. Bij 10electronica.nl adviseren we iedereen altijd aan om de verschillende wake up lights met elkaar te vergelijken. Op die manier vind jij de best geteste wake up light voor jezelf. 

Welke wake up light je uiteindelijk ook kiest, alle wake up lights in de top zijn goed getest en goede wake up lights. Je zal met een wake up light uit onze top 10 zeker geen miskoop doen.

Conclusie wake up lights top 10

De wake up light is een uniek apparaat waarvan bewezen is dat het zeer effectief is bij het bevorderen van een betere slaap en het verbeteren van iemands algehele gezondheid. Het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je dit product koopt, want ze zijn niet allemaal gelijk geschapen. We hebben een lijst samengesteld van de tien beste wake up lights op de markt van vandaag, zodat je je zeker kunt voelen over je aankoop en weet dat je een kwaliteitsproduct krijgt.

Veelgestelde vragen over de wake up lights vergelijking

Wij stellen de reviews met veel zorg op. Er wordt gelet op de kwaliteit/ prijs verhouding. Waar nodig wordt de wake up light ook getest door onze experts. Dit alles gebeurd objectief, wij worden niet vergoed of beïnvloedt door fabrikanten of merken voor het schrijven van deze reviews.

Wij hebben onderzoek en testen gedaan onder een breed scala aan wake up lights. Uit de testen en onderzoeken zijn de allerbeste gekozen en de top 10 wake up lights samengesteld. Je kunt met een gerust hart een wake up light uit deze selectie kiezen.

De beste uit onze test is Philips Somneo HF3654/01 Wake-Up Light.

Wij houden ons uitsluitend bezig met het schrijven van reviews. Wij verkopen geen wake up lights maar we hebben wel de beste aanbieder voor jou uitgekozen. Als je op de “Beste prijs” knop klikt, wordt je automatisch naar de pagina van de aanbieder gebracht om je aankoop te kunnen voltooien.

We bekijken alle wake up lights die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze wake up lights vergelijken we aan de hand van de kwaliteit, de prijs en overige zaken. Op deze manier krijg je de goed geteste wake up lights naar boven en kan je een goede top 10 samenstellen. Daarnaast bekijken we ook de reviews van wake up lights die andere gebruikers hebben achtergelaten. Zij hebben hun wake up light in gebruik en weten dus als geen ander wat de voor- en nadelen zijn per wake up light.

Disclaimer: Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een wake up light koopt ontvangen wij daarvoor een kleine commissie.

Picture of Sonja
Sonja

Hallo allemaal, ik ben Sonja, ik ben altijd een harde werker geweest. Toen ik net achttien was, begon ik te werken in het plaatselijke winkelcentrum op de afdeling elektronica. Hier deed ik enorme kennis en ervaring op, op het gebied van elektronica. In de loop der jaren groeiden mijn vaardigheden en deskundigheid alleen maar. Nu ben ik moeder van twee jonge meisjes. In mijn vrije tijd houd ik van koken, boeken lezen en reizen. Maar door alles heen blijft mijn werk in het winkelcentrum mijn passie. Ik houd ervan mensen te helpen de perfecte elektronica te vinden voor hun behoeften en budget. En ik ben er trots op dat ik advies kan geven op basis van mijn jarenlange ervaring op dit gebied.

Gepubliceerd op: 15 jul. 2022