Top 10 beste geldtelmachines van 2024

Laatst bijgewerkt:

Wil je een nieuwe geldtelmachine kopen? Wij kunnen je hierover adviseren. Laten we een kijkje nemen in de beste top 10 geldtelmachines van 2024. Een team van ervaren adviseurs heeft een geweldig geldtelmachine onderzoek gedaan. Met de resultaten hiervan is de top 10 geldtelmachines opgesteld. Zo kun je gemakkelijk de geldtelmachine vinden die het beste voor jou is. Zoals je weet zijn er verschillende soorten geldtelmachines. Zo heb je bijvoorbeeld al een groot verschil tussen dure en goedkope geldtelmachines. Onze adviseurs hebben al deze verschillende geldtelmachines vergeleken. Ze hielden hierbij rekening met de prijs- en kwaliteitsverhouding. Bekijk onze top 10 geldtelmachines en vind jouw best geteste geldtelmachine

Heb je moeite om de juiste geldtelmachine te vinden? Geen probleem! Ons team van ervaren experts stelt de top 10 geldtelmachines van 2023 op basis van prijs-kwaliteitverhouding voor. We hebben veel verschillende geldtelmachines getest om de beste te selecteren die precies bij jouw behoeften past. Kies de beste geldtelmachine met onze vergelijking en lees de beoordelingen van de top 10 geldtelmachines van 2023. Laat je verrassen door de beste geldtelmachine die het beste bij jou past.

  1. geldtelmachine

Inhoudsopgave

Top 10 geldtelmachines vergelijking

Bij het onderzoeken van geldtelmachines letten onze adviseurs op verschillende aspecten die belangrijk zijn voor de geldtelmachines. Bij het vergelijken letten ze onder andere op de prijs, het  gebruiksgemak, de duurzaamheid en de kwaliteit. Zodra onze adviseurs deze aspecten evalueren kunnen ze een goede beslissing nemen over welke geldtelmachines de beste 10 zijn. Wat de beste geldtelmachine voor jou is zal natuurlijk altijd subjectief zijn. Jouw top 10 geldtelmachines kan anders zijn dan de top 10 geldtelmachines die is samengesteld door onze adviseurs.

We adviseren je om zelf ook de geldtelmachines te vergelijken met elkaar. Onze top 10 kan dienen als leidraad maar bepaal voor jezelf wanneer een geldtelmachine best getest is voor jou. Het zijn alle 10 goede geldtelmachines maar iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. 

1. SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector.

De SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector is een innovatief apparaat dat veel moeite kan schelen. De geldteller heeft een 5-voudige valsgelddetectie, wat betekent dat het apparaat ook namaakbiljetten herkent en eruit kan selecteren. Hierdoor wordt er een consistente en betrouwbare waardetelling gegarandeerd. Het apparaat telt eenvoudig de biljetten en geeft direct de totale waarde weer. Daarnaast laat het zien hoeveel van elke waarde er geteld is. Dit is een uitstekende tool om de biljetten snel en gemakkelijk te tellen. De SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector zal er voor zorgen dat elke transactie zonder verrassingen verloopt. 

2. Geldtelmachine Biljettelmachine 1000 biljetten/minuut 3-voudig valsgelddetectie Optel batch-functie Draaghendel Alarm.

De Geldtelmachine Biljettelmachine 1000 biljetten/minuut 3-voudig valsgelddetectie Optel batch-functie Draaghendel Alarm maakt het tellen van geld eenvoudig en veilig. Onze machine is speciaal ontworpen om een hoge productiviteit te bieden. Hij kan 1000 biljetten per minuut verwerken en heeft een 3-voudige valsgelddetectie. Deze geldtelmachine is ook voorzien van een optel batch-functie waarmee je gemakkelijk geld kunt tellen en indelen, zodat je aan het einde van de dag precies weet hoeveel geld je hebt verzameld. Daarnaast is deze machine ook uitgerust met een draaghendel, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen als je hem nodig hebt. Als extra voordeel wordt hij geleverd met een alarm dat je helpt om eventuele diefstal te voorkomen. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie, zodat je geen enkel risico loopt. Je kunt deze geldtelmachine dus 30 dagen gratis retourneren als je niet tevreden bent. Koop de Geldtelmachine Biljettelmachine 1000 biljetten/minuut 3-voudig valsgelddetectie Optel batch-functie Draaghendel Alarm en geniet van een veilige en eenvoudige manier om je geld te tellen!

3. SCANNUM® Biljettelmachine 3-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Hendel Geldteller Geldtelmachine Geld teller.

De SCANNUM® 1000 Biljettelmachine is voorzien van een hendel, waarmee u gemakkelijk geld kunt tellen. Met een hoge nauwkeurigheid worden de biljetten geteld en gesorteerd. De 3-voudige valsgelddetectie (UV, MG en infrarood) detecteert valsgeld in de dunste biljetten. De biljettelmachine heeft een invoercapaciteit van 300 biljetten en kan maar liefst 1000 biljetten/minuut tellen. De SCANNUM® 1000 Biljettelmachine heeft een duurzame constructie en is voorzien van een stofhoes. Met de bijgeleverde valsgeldpen kunt u eenvoudig controleren of het geld echt is. De machine is eenvoudig te bedienen, waardoor uw kassa-inhoud snel en nauwkeurig wordt verwerkt. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de SCANNUM® 1000 Biljettelmachine met 3-voudige valsgelddetectie.

4. MasterCount Geldtelmachine 3362KT Biljettelmachine 3-Voudige Valsgelddetectie Meerdere Valuta's Geldteller.

De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine is een innovatief apparaat waarmee gesorteerde biljetten gemakkelijk bij elkaar worden opgeteld. Het apparaat herkent meerdere valuta's en detecteert 3-voudig valsgeld. Met de geïntegreerde 5-voudige detectie wordt er zekerheid geboden dat alleen echte biljetten worden geteld. Met het gebruiksvriendelijke display kunt u eenvoudig de totale waarde van de getelde biljetten bekijken. Het tijdloze design van de geldtelmachine zorgt voor een aangename ervaring bij het tellen van geld. Bovendien is deze geldtelmachine zeer compact en gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de MasterCount® 3362KT Geldtelmachine is geldtellen effectiever en efficiënter dan ooit!

Andere interessante producten: 

5. Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine.

Met de VG300 tel- en muntsorteerder kunt u efficiënt en nauwkeurig uw muntgeld verwerken. Deze tel- en muntsorteerder heeft een invoercapaciteit van maximaal 500 munten en een telsnelheid van 216 munten per minuut. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle verwerking van uw muntgeld. De VG300 is geschikt voor alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro en beschikt over een handige optelfunctie. Deze functie toont het muntentotaal per munteenheid duidelijk op het display. Tevens is het mogelijk om de totaalwaarde van de getelde munten bij elkaar op te tellen. De VG300 is ook voorzien van een handige batchfunctie. Hiermee kunt u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid bepalen. De tel- en muntsorteerder stopt vervolgens automatisch wanneer dit gewenste aantal bij de gewenste munt bereikt is. Deze functie is ideaal wanneer u het muntgeld gesorteerd wilt aanbieden bij de bank of wanneer er bijvoorbeeld een kassalade opgemaakt moet worden voor het openen van de winkel. U bent dus niet alleen verzekerd van een helder overzicht van uw geldverwerking, maar ook van betrouwbaarheid.

6. SCANNUM® Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller.

Met de Scannum® Biljettelmachine wordt uw geldverwerking eenvoudig en accuraat. De machine is voorzien van een 4-voudige valsgelddetector die een betrouwbare oplossing biedt om valse biljetten te detecteren. Met deze biljettenmachine kunt u biljetten met een snelheid van 1000 stuks per minuut tellen. U kunt betrouwbaar uw geldverwerking uitvoeren met het geavanceerde en gebruiksvriendelijke LCD-scherm dat de getelde biljetten, de totale waarde en de status van de valsgelddetector aangeeft. Bovendien heeft deze biljettenmachine een compact formaat, waardoor deze gemakkelijk te plaatsen is in kassaloketten of kantines. Met de geïntegreerde printer en de optie voor een USB-aansluiting is de machine eenvoudig te koppelen aan andere systemen. De Scannum® Biljettelmachine is een krachtige en betrouwbare oplossing voor uw geldverwerking.

7. Safescan 1250 munttelmachine.

De Safescan 1250 is een veelzijdig apparaat waarmee je in een mum van tijd je munten kunt tellen en sorteren. Door het gebruik van de innovatieve technologie van de Safescan 1250, kun je in slechts enkele seconden een nauwkeurig resultaat verkrijgen. Bovendien bevat deze munttelmachine een LCD-display waarmee je gemakkelijk alle informatie kunt lezen. Daarnaast is de Safescan 1250 uitgerust met een hoge kwaliteit trommel die je kunt vullen met wel 100 munten tegelijk. Bovendien heeft deze machine een geïntegreerd klep- en opslagsysteem dat je toestaat om munten te sorteren en te verzamelen in één opslagbak. Daarnaast heeft deze machine een hoge capaciteit, waardoor je tot wel 1000 munten per minuut kunt tellen. Kortom, de Safescan 1250 is een uitermate betrouwbare, efficiënte en snelle munttelmachine die je zal helpen om je munten te tellen en te sorteren.

8. MasterCount Geldtelmachine 5462KT Telt valuta’s Biljettelmachine 5 -voudig Valsgelddetectie Geldteller Geldtelmachine.

De MasterCount® 5541XD geldtelmachine is een uitstekende oplossing voor iedereen die snel en betrouwbaar geld moet tellen. Met deze geldtelmachine telt u eenvoudig verschillende valuta's, zoals euro's, dollars, ponden en kronen. Dankzij de geïntegreerde 5-voudige valse geld detectie, is uw geld altijd veilig. Daarnaast heeft deze geldtelmachine een modern design waardoor hij mooi is om te zien. Bovendien is de telmachine zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de intuïtieve bediening is de telmachine eenvoudig te gebruiken. U kunt eenvoudig de totale waarde van de getelde biljetten berekenen. Deze geldtelmachine is een echte must-have voor iedereen die snel zijn geld wil tellen.

9. Geldtelmachine VG400 Muntsorteerder Munttelmachine.

De VG400 muntenteller en sorteerder biedt u een snelle, efficiënte en nauwkeurige manier om uw muntgeld te verwerken. Met een invoercapaciteit van maximaal 1100 munten tegelijkertijd en een telsnelheid van 330 munten per minuut is de VG400 uitermate geschikt voor het verwerken van uw muntgeld. Met deze tel- en muntsorteerder kunt u eenvoudig alle euro munten van 1 eurocent tot 2 euro verwerken. De VG400 beschikt over een handige optelfunctie waarmee het muntentotaal per munteenheid op het duidelijke display wordt weergegeven en het bovendien mogelijk is om de totaalwaarde van de getelde munten bij elkaar op te tellen. Ook is er een handige batchfunctie waarmee u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid bepaalt. De tel- en muntsorteerder stopt vervolgens wanneer dit gewenste aantal bij de gewenste munt bereikt is. Dit is erg handig wanneer u het muntgeld gesorteerd wilt aanbieden bij de bank of wanneer er bijvoorbeeld een kassalade opgemaakt moet worden voor het openen van de winkel. De VG400 maakt het mogelijk om uw muntgeld op een betrouwbare en overzichtelijke manier te verwerken zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het tellen en sorteren. U kunt er dus op rekenen dat u met de VG400 muntenteller en sorteerder altijd een helder overzicht heeft van uw geldverwerking.

10. Safescan biljettelmachine 2250.

De Safescan Biljettelmachine 2250 is een modern en veelzijdig apparaat. Het combineert een biljettelling met een hoge precisie, een krachtige 3-voudige valsgeld detectie en een brede opnameteller. U krijgt een heldere visuele weergave van het totaalbedrag op de heldere LCD-scherm. De Safescan 2250 heeft een hoge detectie-efficiëntie en de gevoeligheid kan gemakkelijk worden ingesteld. Het apparaat geeft een duidelijk signaal als er een valse bankbiljet is ontdekt. Daarnaast is er een hoge mate van veelzijdigheid geboden doordat het apparaat geschikt is voor verschillende valuta's. Er zijn verschillende geavanceerde functies zoals een pause-modus, een hoge capaciteit voor geldbundels en een automatische vergrendeling. De Safescan 2250 is een kostenefficiënte oplossing voor bedrijven die een betrouwbare oplossing voor het tellen en controleren van biljetten nodig hebben. Het is eenvoudig te bedienen en levert snelle, nauwkeurige resultaten. De stevige constructie en hoge kwaliteit onderdelen garanderen dat uw investering veilig is en jarenlang meegaat.

Onze slotwoord over geldtelmachines

Je hebt onze top 10 van de best geteste geldtelmachines kunnen bekijken. We hopen dat je hierdoor voor jezelf een geschikte geldtelmachine hebt kunnen vinden. Dit is de reden dat onze adviseurs een top 10 hebben opgesteld geldtelmachines. Het is altijd goed om te begrijpen dat niet iedereen dezelfde mening heeft. Jij kunt bijvoorbeeld het design van de geldtelmachine belangrijker vinden dan de duurzaamheid en dat is prima. Bij 10electronica.nl adviseren we iedereen altijd aan om de verschillende geldtelmachines met elkaar te vergelijken. Op die manier vind jij de best geteste geldtelmachine voor jezelf. 

Welke geldtelmachine je uiteindelijk ook kiest, alle geldtelmachines in de top zijn goed getest en goede geldtelmachines. Je zal met een geldtelmachine uit onze top 10 zeker geen miskoop doen.

Conclusie geldtelmachines top 10

Het is misschien makkelijk gezegd dat je een goede keuze maakt met een van de producten uit de lijst. Maar je moet ook rekening houden met je eigen specifieke behoeften. Als je goed rondkijkt, kun je een geldtelmachine vinden die bij je past en je helpt met je financiële administratie. Hoewel het soms wat tijd en moeite kost, ben je er uiteindelijk zeker van dat je een geschikte geldtelmachine hebt uitgezocht. Je bent vast op zoek naar een geldtelmachine waarmee je elke situatie op financieel gebied aankunt. Gelukkig hebben we je geholpen bij het zoeken en de top 10 verzameld, zodat je al een aantal opties hebt. Als je nog beter wilt begrijpen wat een geldtelmachine precies is, of hoe je het beste je geld kunt beheren, dan kun je ons altijd vragen stellen. Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Bedenk gewoon wat voor jou belangrijk is en welk budget je hebt, en je komt er zeker uit.

Veelgestelde vragen over de geldtelmachines vergelijking

Wij stellen de reviews met veel zorg op. Er wordt gelet op de kwaliteit/ prijs verhouding. Waar nodig wordt de geldtelmachine ook getest door onze experts. Dit alles gebeurd objectief, wij worden niet vergoed of beïnvloedt door fabrikanten of merken voor het schrijven van deze reviews.

Wij hebben onderzoek en testen gedaan onder een breed scala aan geldtelmachines. Uit de testen en onderzoeken zijn de allerbeste gekozen en de top 10 geldtelmachines samengesteld. Je kunt met een gerust hart een geldtelmachine uit deze selectie kiezen.

De beste uit onze test is SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector..

Wij houden ons uitsluitend bezig met het schrijven van reviews. Wij verkopen geen geldtelmachines maar we hebben wel de beste aanbieder voor jou uitgekozen. Als je op de “Beste prijs” knop klikt, wordt je automatisch naar de pagina van de aanbieder gebracht om je aankoop te kunnen voltooien.

We bekijken alle geldtelmachines die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze geldtelmachines vergelijken we aan de hand van de kwaliteit, de prijs en overige zaken. Op deze manier krijg je de goed geteste geldtelmachines naar boven en kan je een goede top 10 samenstellen. Daarnaast bekijken we ook de reviews van geldtelmachines die andere gebruikers hebben achtergelaten. Zij hebben hun geldtelmachine in gebruik en weten dus als geen ander wat de voor- en nadelen zijn per geldtelmachine.

Disclaimer: Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een geldtelmachine koopt ontvangen wij daarvoor een kleine commissie.

Picture of Sonja
Sonja

Hallo allemaal, ik ben Sonja, ik ben altijd een harde werker geweest. Toen ik net achttien was, begon ik te werken in het plaatselijke winkelcentrum op de afdeling elektronica. Hier deed ik enorme kennis en ervaring op, op het gebied van elektronica. In de loop der jaren groeiden mijn vaardigheden en deskundigheid alleen maar. Nu ben ik moeder van twee jonge meisjes. In mijn vrije tijd houd ik van koken, boeken lezen en reizen. Maar door alles heen blijft mijn werk in het winkelcentrum mijn passie. Ik houd ervan mensen te helpen de perfecte elektronica te vinden voor hun behoeften en budget. En ik ben er trots op dat ik advies kan geven op basis van mijn jarenlange ervaring op dit gebied.

Gepubliceerd op: