Top 10 beste amerikaanse koelkasten van 2024

Laatst bijgewerkt: 12 apr. 2024

Wil je een nieuwe amerikaanse koelkast kopen? Wij kunnen je hierover adviseren. Laten we een kijkje nemen in de beste top 10 amerikaanse koelkasten van 2024. Een team van ervaren adviseurs heeft een geweldig amerikaanse koelkast onderzoek gedaan. Met de resultaten hiervan is de top 10 amerikaanse koelkasten opgesteld. Zo kun je gemakkelijk de amerikaanse koelkast vinden die het beste voor jou is. Zoals je weet zijn er verschillende soorten amerikaanse koelkasten. Zo heb je bijvoorbeeld al een groot verschil tussen dure en goedkope amerikaanse koelkasten. Onze adviseurs hebben al deze verschillende amerikaanse koelkasten vergeleken. Ze hielden hierbij rekening met de prijs- en kwaliteitsverhouding. Bekijk onze top 10 amerikaanse koelkasten en vind jouw best geteste amerikaanse koelkast

Op zoek naar de beste amerikaanse koelkast?

We weten dat het vinden van de perfecte koelkast een moeilijke opgave kan zijn. Daarom hebben we deze lijst samengesteld van de 10 beste amerikaanse koelkasten op de markt. Met zo'n grote verscheidenheid aan producten beschikbaar, zul je zeker de perfecte vinden voor jouw behoeften.

Onze koelkasten zijn er niet alleen in verschillende maten en kleuren, maar ze zijn ook gemaakt met het oog op duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat onze producten lang meegaan en je jarenlang kwaliteit leveren.

  1. Keukenapparaat
  2. amerikaanse koelkast

Inhoudsopgave

Top 10 amerikaanse koelkasten vergelijking

Bij het onderzoeken van amerikaanse koelkasten letten onze adviseurs op verschillende aspecten die belangrijk zijn voor de amerikaanse koelkasten. Bij het vergelijken letten ze onder andere op de prijs, het  gebruiksgemak, de duurzaamheid en de kwaliteit. Zodra onze adviseurs deze aspecten evalueren kunnen ze een goede beslissing nemen over welke amerikaanse koelkasten de beste 10 zijn. Wat de beste amerikaanse koelkast voor jou is zal natuurlijk altijd subjectief zijn. Jouw top 10 amerikaanse koelkasten kan anders zijn dan de top 10 amerikaanse koelkasten die is samengesteld door onze adviseurs.

We adviseren je om zelf ook de amerikaanse koelkasten te vergelijken met elkaar. Onze top 10 kan dienen als leidraad maar bepaal voor jezelf wanneer een amerikaanse koelkast best getest is voor jou. Het zijn alle 10 goede amerikaanse koelkasten maar iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. 

1. Samsung RS68A8821SL Amerikaanse koelkast

Op zoek naar een ruime en indrukwekkende koelkast in Amerikaanse stijl? Kijk dan eens naar de Samsung RS68A8821SL Series 8 Amerikaanse koelkast! Deze top-of-the-line koelkast beschikt over 609 liter ruimte, waardoor hij perfect is voor grote gezinnen of voor degenen die van entertainment houden. Dankzij de SpaceMax technologie heb je genoeg ruimte voor al je boodschappen, plus er is een apart koelsysteem voor de koelkast en de vriezer zodat je alles op de perfecte temperatuur kunt houden. Bovendien kun je met de PowerCooling/Freezing functie eten en drinken sneller dan ooit op temperatuur brengen. En als je nog meer koelruimte nodig hebt, kun je met het SmartConversion systeem de vriezer ombouwen tot koelruimte. Bovendien hoef je je met het No Frost systeem nooit meer zorgen te maken over ontdooien. 

2. Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast

De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast is een topapparaat dat veel ruimte biedt voor al je voedselopslagbehoeften. Dankzij SpaceMax biedt deze koelkast 641 liter ruimte, wat overeenkomt met bijna drie volle winkelwagentjes. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je voedsel bederft met de afzonderlijke koelsystemen voor de koelkast en de vriezer. Bovendien kun je met de PowerCooling/Freezing functie producten snel en gemakkelijk op temperatuur brengen. Als je nog meer koelruimte nodig hebt, kun je met het Smart Conversion systeem de vriezer ombouwen tot koelruimte. En met het No Frost systeem behoort ontdooien praktisch tot het verleden. Bovendien is deze koelkast uitgerust met TwinCooling Plus, dat zowel de koel- als de vriesruimte optimaal koelt.

3. Exquisit SBS236-040FB Amerikaanse koelkast

De Exquisit SBS236-040FB is een ruime en stijlvolle Amerikaanse koelkast met maar liefst 442 liter netto inhoud. Door zijn hoge hoogte van 177 cm en diepe ontwerp van 59 cm is hij ideaal om in je keuken te plaatsen, want hij past perfect in elke beschikbare ruimte. Bovendien beschikt de Exquisit SBS236-040FB over Total No-Frost koeltechnologie, wat betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het ontdooien van je koelkast. De koelkast heeft ook een gebruiksvriendelijk temperatuurcontrolepaneel aan de voorkant, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je voedsel op de perfecte temperatuur wordt gehouden. Dankzij de LED-verlichting kun je alles in de koelkast gemakkelijk zien, zelfs als de voorraad bijna op is. Tot slot voegen de geïntegreerde handgrepen en de strakke zwarte kleur van de Exquisit SBS236-040FB een vleugje klasse en verfijning toe aan dit toch al geweldige apparaat.

4. Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast

Op zoek naar een koelkast die je leven gemakkelijker maakt? Zoek niet verder dan de Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast. Deze koelkast zit vol met functies die je leven gemakkelijker maken, zoals een ruim interieur, een stijlvol ontwerp en eenvoudig te gebruiken bedieningselementen. De Samsung RS68A8821B1 Amerikaanse koelkast heeft een grote capaciteit, zodat je al je eten en drinken met gemak kunt opbergen. De koelkast heeft ook een stijlvol ontwerp dat bij elke keukeninrichting past. En dankzij de gebruiksvriendelijke bediening kun je de temperatuur snel en gemakkelijk aanpassen aan je wensen.

Andere interessante producten: 

5. Exquisit SBS145-040FSLM Amerikaanse koelkast

Deze ruime en mooie Amerikaanse koelkast van Exquisit is de perfecte aanvulling voor elke keuken. Met een totale netto inhoud van 442 liter heeft hij genoeg ruimte voor al je koel- en vriesbehoeften. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 291 liter, terwijl het vriesgedeelte 151 liter kan bevatten. Deze koelkast is ook uitgerust met een gebruiksvriendelijk touchscreen display, LED-verlichting, en veel opbergruimte met 10 glazen schappen, 2 lades, en 7 deurbakken. Bovendien zorgt de No Frost koeltechnologie ervoor dat je eten vers en lekker blijft, terwijl de Super Cool functie alles perfect gekoeld houdt. En met zijn strakke zilveren afwerking staat deze koelkast stijlvol in elke keuken.

6. Inventum SKV1782BI Amerikaanse koelkast

Op zoek naar een koelkast die alles heeft? Zoek niet verder dan de Inventum Amerikaanse koelkast SKV1782BI. Deze koelkast heeft maar liefst 516 liter inhoud, waardoor hij perfect is voor grote gezinnen of iedereen die graag veel voedsel bij de hand heeft. Hij heeft ook energieklasse F voor wie bewust energie wil besparen. Het 4-sterren No-Frost vriesvak is geweldig voor wie een hekel heeft aan bevroren voedsel, en met een netto inhoud van 182 liter heb je genoeg ruimte voor al je favoriete bevroren lekkernijen. De LED-verlichting in zowel het koel- als het vriesgedeelte is niet alleen energiezuinig, maar zorgt ook voor een heerlijke sfeer in je keuken. De schappen in het koelkastgedeelte zijn perfect voor het opbergen van al je boodschappen, en met de schappen in beide deuren kun je al je etenswaren netjes opbergen. De handige groentelades onderaan zijn perfect om je fruit en groenten vers te houden. Of je nu een groot gezin voedt of gewoon graag veel voedsel bij de hand hebt, de Inventum Amerikaanse koelkast SKV1782BI is de perfecte keuze voor jou.

7. ETNA AKV578ZWA Amerikaanse koelkast

De ETNA AKV578ZWA Amerikaanse koelkast is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar veel opbergruimte. Met een inhoud van 334 liter heeft deze koelkast voldoende ruimte voor al je eten en drinken. Het vriesvak heeft een inhoud van 185 liter, zodat je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren. Het moderne ontwerp met roestvrijstalen kleur is perfect voor elke keuken. Op het LED-display zie je in één oogopslag de temperatuur in de vriezer en koelkast, en kun je die zo nodig aanpassen. Met vijf verstelbare veiligheidsplanken, een flessenrek en twee transparante groentelades biedt deze koelkast flexibele opbergmogelijkheden die passen bij jouw behoeften.

8. Tomado TSS8301B Amerikaanse koelkast

De Tomado TSS8301B Amerikaanse koelkast is de perfecte keuze voor het koelen en invriezen van je voedsel. Met een netto inhoud van 460 liter is deze koelkast ideaal voor huishoudens van 2 tot 5 personen. Het koelgedeelte heeft 5 glazen schappen en 1 groentelade, terwijl het 4-sterren vriesgedeelte 5 glazen schappen en 1 transparante vrieslade heeft. Deze koelkast heeft ook energielabel F en een totale netto inhoud van 460 liter. Zodra je de koelkastdeur opent, gaat de LED-binnenverlichting aan voor goed zicht.

9. Haier Amerikaanse koelkast HB17FPAAA

Zoek je een Amerikaanse koelkast met veel opbergruimte? Zoek niet verder dan de Haier Amerikaanse koelvriescombinatie HB17FPAAA. Deze koelvriescombinatie heeft een breedte van 93 cm en een koelcapaciteit van 306 liter, waardoor hij perfect is voor wie veel ruimte nodig heeft om zijn levensmiddelen op te slaan. Bovendien beschikt deze koelvriescombinatie over No Frost, Super Cooling en Super Freezing, wat betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je voedsel bederft. De koelkast is ook volledig uitgerust met vijf handige schappen, zes deurvakken en een groentelade. En als je ooit per ongeluk de deur open laat staan, maak je dan geen zorgen; het open deur alarm zal je waarschuwen. Bovendien kun je van buitenaf de temperatuur van de vriezer en de koelkast aflezen en naar behoefte aanpassen via het touch display.

10. Frilec BONN-MD442-135-040FDI Amerikaanse koelkast

Ontdek de nieuwe standaard in Amerikaanse koelkasten met de Frilec BONN-MD442-135-040FDI. Dit prachtige apparaat wordt geleverd in een strakke zwarte roestvrijstalen afwerking met geïntegreerde handgrepen en zilveren afwerking, voor een look die zeker de aandacht zal trekken. De ongeëvenaarde capaciteit van 362 liter, waarvan 237 liter koelkastgedeelte en 125 liter vriesgedeelte, geeft je voldoende ruimte om al je eten en drinken op te bergen. De Total No-Frost technologie met 5 sensoren houdt je voedsel langer vers, terwijl de Inverter Compressor milieuvriendelijk is. Het Multi & Dynacool luchtstroomsysteem zorgt voor een gelijkmatige koeling in de hele koelkast, zodat je zeker weet dat je voedsel perfect bewaard blijft. Met zes deurbakken en zes vriesladen heb je genoeg ruimte om je voedsel te organiseren zoals jij dat wilt. En dankzij de eenvoudig te regelen temperatuur kun je je eten altijd op de perfecte temperatuur houden. Geef je keuken de upgrade die hij verdient met de Frilec BONN-MD442-135-040FDI Amerikaanse koelkast.

Onze slotwoord over amerikaanse koelkasten

Je hebt onze top 10 van de best geteste amerikaanse koelkasten kunnen bekijken. We hopen dat je hierdoor voor jezelf een geschikte amerikaanse koelkast hebt kunnen vinden. Dit is de reden dat onze adviseurs een top 10 hebben opgesteld amerikaanse koelkasten. Het is altijd goed om te begrijpen dat niet iedereen dezelfde mening heeft. Jij kunt bijvoorbeeld het design van de amerikaanse koelkast belangrijker vinden dan de duurzaamheid en dat is prima. Bij 10electronica.nl adviseren we iedereen altijd aan om de verschillende amerikaanse koelkasten met elkaar te vergelijken. Op die manier vind jij de best geteste amerikaanse koelkast voor jezelf. 

Welke amerikaanse koelkast je uiteindelijk ook kiest, alle amerikaanse koelkasten in de top zijn goed getest en goede amerikaanse koelkasten. Je zal met een amerikaanse koelkast uit onze top 10 zeker geen miskoop doen.

Conclusie amerikaanse koelkasten top 10

Als je op zoek bent naar de beste Amerikaanse koelkast, zoek dan niet verder. We hebben een lijst samengesteld van de top 10 koelkasten die aan al je wensen en eisen voldoen. Met deze informatie kun je een weloverwogen beslissing nemen over welke koelkast voor jou geschikt is.

Veelgestelde vragen over de amerikaanse koelkasten vergelijking

Wij stellen de reviews met veel zorg op. Er wordt gelet op de kwaliteit/ prijs verhouding. Waar nodig wordt de amerikaanse koelkast ook getest door onze experts. Dit alles gebeurd objectief, wij worden niet vergoed of beïnvloedt door fabrikanten of merken voor het schrijven van deze reviews.

Wij hebben onderzoek en testen gedaan onder een breed scala aan amerikaanse koelkasten. Uit de testen en onderzoeken zijn de allerbeste gekozen en de top 10 amerikaanse koelkasten samengesteld. Je kunt met een gerust hart een amerikaanse koelkast uit deze selectie kiezen.

De beste uit onze test is Samsung RS68A8821SL Amerikaanse koelkast.

Wij houden ons uitsluitend bezig met het schrijven van reviews. Wij verkopen geen amerikaanse koelkasten maar we hebben wel de beste aanbieder voor jou uitgekozen. Als je op de “Beste prijs” knop klikt, wordt je automatisch naar de pagina van de aanbieder gebracht om je aankoop te kunnen voltooien.

We bekijken alle amerikaanse koelkasten die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze amerikaanse koelkasten vergelijken we aan de hand van de kwaliteit, de prijs en overige zaken. Op deze manier krijg je de goed geteste amerikaanse koelkasten naar boven en kan je een goede top 10 samenstellen. Daarnaast bekijken we ook de reviews van amerikaanse koelkasten die andere gebruikers hebben achtergelaten. Zij hebben hun amerikaanse koelkast in gebruik en weten dus als geen ander wat de voor- en nadelen zijn per amerikaanse koelkast.

Disclaimer: Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een amerikaanse koelkast koopt ontvangen wij daarvoor een kleine commissie.

Foto van Sonja
Sonja

Hallo allemaal, ik ben Sonja, ik ben altijd een harde werker geweest. Toen ik net achttien was, begon ik te werken in het plaatselijke winkelcentrum op de afdeling elektronica. Hier deed ik enorme kennis en ervaring op, op het gebied van elektronica. In de loop der jaren groeiden mijn vaardigheden en deskundigheid alleen maar. Nu ben ik moeder van twee jonge meisjes. In mijn vrije tijd houd ik van koken, boeken lezen en reizen. Maar door alles heen blijft mijn werk in het winkelcentrum mijn passie. Ik houd ervan mensen te helpen de perfecte elektronica te vinden voor hun behoeften en budget. En ik ben er trots op dat ik advies kan geven op basis van mijn jarenlange ervaring op dit gebied.

Gepubliceerd op: 15 jul. 2022